1

Сьогодні, у День Збройних сил України, міський голова Микола Мельничук, секретар міської ради Олександр Степанишин, заступник міського голови Микола Кошик привітали військових Старокостянтинівського гарнізону зі святом.

"Маю за честь сьогодні вітати наших військових зі святом – з Днем Збройних сил України. Від себе особисто, від усієї Старокостянтинівської міської територіальної громади хочу подякувати вам за відвагу, мужність та самопожертву. Подякувати за те, що з честю та гідністю виконуєте найвищий обов’язок перед Батьківщиною. Ви - наші Герої. На жаль, у боротьбі із зовнішнім агресором ми втратили найкращих синів. Ціна свободи дуже велика і дуже гірка. Вічна пам’ять тим, хто уже ніколи не повернеться додому. Герої не вмирають, допоки ми пам’ятаємо про них!" – сказав у вітальному слові міський голова.

За вірність військовій присязі та бездоганну дисципліну, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм і відданість справі та з нагоди Дня Збройних Сил України Грамотами виконавчого комітету із подарунком нагороджено кращих військовослужбовців частин А2502, А4009, А0711, А3267, А0449, А0598, Гарнізонного Будинку Офіцерів.

Привітали військовослужбовців частини А2502 військові капелани: отець Юрій та отець Степан.

2

3

5

6

8

9

10

11

12

13

14

16

15

Поділитися