Привітання з Новим роком 2022 у віршах та прозі: новорічні привітання та  картинки українською мовою • журнал Коліжанка

Прийміть щирі вітання із Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Прощаючись з роком прожитим, всі ми у ці дні сподіваємося на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.

Рік, що минає, видався непростим, але багатим на здобутки та пам’ятні події; завдяки спільним зусиллям було зроблено чимало хорошого, закладено надійний фундамент для подальших позитивних зрушень, намічено нові перспективні плани. Словом, минулий рік збагатив нас досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього. Тож попереду у нас плідні трудові будні, які неодмінно принесуть вагомі здобутки, що стануть запорукою благополуччя і процвітання, покращення життя в нашому рідному краї.

Хай же здійсниться все задумане, а Новий 2022 рік стане роком добрих змін, втіленням найкращих прагнень та амбітних планів. Нехай відійдуть у минуле суєтні турботи та негаразди. Хай різдвяно-новорічні свята – вісники оновлення, нових мрій і світлих сподівань – принесуть усім нам добро, злагоду і благополуччя.

Бажаємо, щоб у Новому році вдалося зробили все те хороше, про що так давно мріялося. Щастя вам, міцного здоров’я, родинного затишку, незламного духовного гарту, життєвих гараздів і статків, бадьорого настрою і творчої наснаги, прихильності долі, Божого благословення!

Веселих вам Різдвяних свят, смачної куті, щедрої коляди та щасливого Нового року!

З повагою,
міський голова                                                                                            Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                      Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися