1

Упродовж останніх років міська влада приділяє значну увагу розвитку спортивної галузі. У Старокостянтинівській міській територіальній громаді створюються нові та реконструюються діючі спортивні об’єкти, проводяться спортивно - масові заходи.

Аби забезпечити нормальні умови для занять спортом та роботи тренерів з міського бюджету щороку виділяються кошти для поступового оновлення матеріально-технічної бази спортивних закладів.

Так, у 2021 році, за кошти місцевого бюджету у дитячо-юнацькій спортивній школі зроблено ремонт роздягальні, облаштовано санвузол та душові кабіни.

На придбання основних будівельних матеріалів витрачено близько 80 тисяч гривень. Роботи, що стосувалися водопостачання та теплопостачання, виконано підприємством "Тепловик". Пісок та цемент, у вигляді спонсорської допомоги, надано ПРАТ "Старокостянтинівський спеціалізований кар'єр".  Ремонтні роботи проведено власними силами працівників ДЮСШ.

"Щиро дякуємо усім, хто долучився до реалізації даного проекту, - говорить директорка ДЮСШ Майя Булавко, - дуже хочеться, щоб діти, які відвідують нашу спортивну школу, гості, які приїздять до нас на змагання, мали комфортні умови для перебування."

Наразі виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт адміністративного приміщення Старокостянтинівської ДЮСШ та реконструкцію двох волейбольних майданчиків на стадіоні "Центральний". Роботи заплановано виконати у 2022 році.

2

3

4

5

Поділитися