У ці дні ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, які під час Революції Гідності віддали своє життя, захищаючи ідеали й цінності демократії, відстоюючи права й свободи людини, європейське майбутнє Української держави.

Україна завше пам’ятатиме подвиг і відвагу Небесної Сотні – героїв, які загинули у мирний час, проте завдяки силі духу та єдності вони зламали диктаторську систему й вибороли право на світле майбутнє для усіх українців. Україна не забуде повік кривавої розправи над героями Майдану, тими, хто до останнього подиху боронив гідність і честь українського народу. Ціною свого життя вони всьому світу показали, що український дух є незламним, а народ – нескореним.

Нині нам доводиться продовжувати боротьбу за власну гідність і єдність своєї держави. І навіть за право на вибір майбутнього країни і народу. Впевнені, що ми зробимо все, аби жертви справжніх патріотів не були марними!

Майдан довів, що українська нація – це сила, що здатна перемагати. Тож перемога за нами! Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Ми по-новому усвідомили себе українцями, навчилися бути відповідальними, вимогливими, згуртованими. Можна ствердно сказати, що у державі народилася нація, яка не дозволить розділити свою землю і стоятиме за Україну-неньку до останнього. Безсмертні душі розстріляних, убитих, закатованих відлетіли на небеса, але вони навічно залишаються у нашій пам’яті. Бо герої не вмирають!

Схилімо наші голови у скорботі. Помолімося за героїв! Світла пам’ять тим, хто відійшов у вічність!

Слава живим героям!

Слава українському народові!

З повагою,
міський голова                                                                    Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                        Олександр СТЕПАНИШИН

photo 2022 02 19 11 38 17

Поділитися