LW 2k eng blue1

Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю вас із Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!

Святу Пасху кожний із нас зустрічає з благодатним почуттям радості та духовного очищення. Проте цьогоріч ми ще й дуже сподіваємося, що Великдень прийде в Україну й Великою Перемогою над ворогом.

Великодні урочистості дарують нам надію і духовне єднання у прагненні жити в мирі, творити добро і щасливе майбутнє.

Але ж ми знаємо, що мир, свободу і майбутнє нам треба вибороти зі зброєю в руках. І саме нині, як ніколи раніше, маємо пам’ятаймо, що всі ми – християни, єдина громада і єдиний Український народ. У небі й на землі, вдень і вночі Збройні Сили України героїчно дають відсіч російському окупанту. Дають відсіч агресору і звичайні українські громадяни. Мужністю нашого народу зараз захоплюється весь світ, адже кожен із нас робить свій вклад у Перемогу України. Ми всі пишаємось тими, хто веде битву за вільну Україну. А також і тими, хто продовжує працювати та забезпечувати функціонування життєво необхідних сфер держави. Бо ж в умовах війни всі мають працювати злагоджено, зібрано та на повну силу. Це розуміє кожен. І це те, чого ворог боїться й намагається всіляко не допустити. З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну старокостянтинівці стали до лав ЗСУ та тероборони, а також лікують поранених, допомагають переселенцям, займаються волонтерством та працюють заради наближення Перемоги.

Вірмо у Перемогу і робімо все задля Перемоги!

Нехай піднесеність Пасхальних передзвонів зміцнить усіх нас у вірі, дарує почуття духовного відродження і оновлення, додасть мужності та стійкості. Хай світло величного торжества ніколи не згасне в наших душах, пробуджуючи бажання жити і працювати заради спільного блага в ім’я майбутніх поколінь. Нехай чудо Воскресіння Христового надихає тільки на добрі та праведні справи. Нехай пасхальна благодать і тиха надія досягне кожної домівки, кожної сім’ї, особливо там, де зараз є найбільше страждань в Україні.

Сердечно вітаємо вас з Великодніми святами! Бажаємо, аби світла радість наповнила наші серця та душі миром, добром, милосердям, а цей Великий День подарував нам щастя, здоров’я, любов і мир, та непохитну віру в кращий завтрашній день. Нехай допоможе нашим воїнам та наблизить нашу Перемогу!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися