Без имени 2

У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України Старокостянтинівська громада надає прихисток та допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які вимушено переїхали до нашої громади з окупованих територій та громад, де тривають бойові дії.

З перших днів війни України з росією при Старокостянтинівській міській територіальній громаді було створено два пункти видачі гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які активно працюють над виконанням поставлених для них завдань та надають посильну допомогу вимушено переміщеним особам:

1) територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (вул.Дружби 2/2) - безкоштовно отримують побутову хімію, засоби гігієни, доросле та дитяче харчування;

2) кінокультурний центр ім. В. Ножки (вул. Острозького 1, 2 поверх) - безкоштовно отримують одяг, взуття, постільну білизну.

Допомога надходила від друзів-благодійників з різних країн, а також від приватних підприємців та мешканців нашої громади, що у найважчий час випробувань для України демонструють неймовірну єдність, розуміючи, що війна – це наша спільна біда.

Територіальний центр соціального обслуговування започаткував акцію по збору одягу та засобів особистої гігієни для вимушених переселенців серед підприємців міста. За час дії акції на листи-прохання відгукнулося чимало благодійників. Вони надали гуманітарну допомогу, зокрема нові речі та взуття, засоби особистої гігієни.

Дякуємо підприємцям, волонтерам, звичайним людям, закордонним благодійникам. Висловлюємо вдячність кожному, хто творить добро на своєму місці і в нашій країні!

Наразі у гуманітарних пунктах Старокостянтинівської міської територіальної громади допомогу отримали понад 500 сімей внутрішньо переміщених осіб.

Без имени 1

Поділитися