12 05 2022 день медсестри

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Міжнародного Дня медичної сестри!

Ваша професія – особлива, адже вона повністю присвячена служінню людям і вимагає від вас не лише знань та вірності клятві Гіппократа. Щодня ви проявляєте безмежне терпіння, співчуття, стійкість і душевну щедрість. Вибравши одну з найгуманніших і найблагородніших професій, ви кожен день поспішайте на допомогу та нелегкою повсякденною працею охороняєте найбільші цінності, даровані нам – життя і здоров'я.  

Сьогодні, у це складний для держави час, можна виокремити специфічну частину серед молодшого медичного персоналу – військові, фронтові, медсестри. Вони молоді, професійні, вмотивовані. У професійному арсеналі яких є навички експлуатації сучасної складної медичної апаратури, знання психології та безлічі медичних протоколів для дій у різних невідкладних та екстремальних випадках. Сердечно дякуємо та вклоняємось за вашу невтомну боротьбу за життя кожного нашого воїна.

У день професійного щиро зичимо усім медичним сестрам Старокостянтинівщини  міцного здоров’я, радості, благополуччя, комфортних умов праці та успіхів у благородній справі служіння людям.

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися