5eba393ae4493149487670

В КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» працює 104 особи середнього медичного персоналу. Медична сестра - це спеціальність, значимість якої важко переоцінити. По суті, жоден лікар не зможе впоратися зі своїми обов 'язками, якщо у нього не буде такого помічника. З огляду на це, можна сміливо заявити про те, що медична сестра незамінна в будь-якій поліклініці.

КНП «Старокостянтинівський центр ПМСД» надає медичну допомогу трьом громадам, а це 14 Амбулаторій загальної сімейної практики. Це великий об’єм щоденної роботи, яку надає лікар спільно з медичною сестрою амбулаторії.

Хочеться подякувати всім медичним сестрам, що працюють в нашому центрі, а особливо  Паламарчук Ользі Леонідівні, Подолян Наталії Євгенівні, Крикун Людмилі Василівні, Якимовській Юлії Олександрівні, Михальчук Ірині Олександрівні, Летюк Надії Валеріївні, Кирилюк Лілії Леонідівні.

Шановні колеги, медичні сестри! Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем медсестри! В цей нелегкий час хочеться побажати спокою, терпіння, уважного та відповідального ставлення до своєї справи, вдячних пацієнтів. А найголовніше, мирного неба над головою та перемоги!

З повагою, директор Анатолій ШВЕЦЬ та колектив

КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД»

Поділитися