5306 card

Прийміть вітання з нагоди Дня батька, яке Україна відзначає в третю неділю червня.

Як складно бути Батьком з великої літери! Як багато в цьому слові почуттів – тепла, надійності, любові. Тато в усьому допоможе, підтримає, порадить. Шанобливе ставлення до батька, його високий авторитет споконвіку були притаманні українському народу, а батьківська порада й любов була і залишається тією непереможною силою, яка повсякчас допомагала долати будь-які життєві труднощі.

На обпалений війною час припадає вшанування Дня батька. Але з палким серцем, щирою душею, осяйною посмішкою вітають діти своїх татусів. Вся Україна – це одна велика родина, а українська родина – це основа українського народу. І саме свою родину, свою отчу землю, всю нашу Україну захищають на передовій наші Герої.

Темні дні допомогли нам ще глибше усвідомити найважливіші речі у житті кожного: сім’я, мир, любов. Навчили цінувати найпростіше і бути щасливими просто маючи можливість обійняти і бути поруч. У цей день насправді усі люблячі діти – і малеча, і дорослі, які уже й самі мають дітей, – мають особливо приємну нагоду звернутись до своїх батьків із щирою дочірньою чи синівською вдячністю, висловлюючи свою глибоку повагу та любов.

Нехай же ваша праця і старання, дорогі татусі, будуть завжди оцінені. Нехай здоровими й щасливими зростають ваші діти. Бажаємо вам бути з синами і донечками якомога частіше, щоб більше могли тішити їх і піклуватися про них, любити їх і спілкуватися з ними, адже цю можливість ми маємо не завжди! Нехай всі, кого ви любите, про кого турбуєтеся, хто потребує вашої мудрої настанови і захисту, будуть поруч з вами! Будьте мудрими і сильними, добрими і справедливими, адже ви для своїх дітей – найкращі у світі батьки. Божого благословення усім нам і нехай Покрова освячує нашу майбутню Перемогу! І це – найкраща нагорода для всіх нас, для майбутнього України, задля щасливого й мирного життя наших дітей і онуків! За них і стоїмо! Для них – переможемо!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                             Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися