5ef1a2501b71b132427701

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем державної служби України!

Державна служба – нелегка праця, яка потребує професіоналізму та самовідданості. На державних службовців покладена відповідальна місія – участь у створенні й реалізації державної політики, від їх сумлінності та професійності залежить соціальна стабільність і добробут громадян. Система державного управління сучасної України має відповідати європейським стандартам, ефективно реагувати на запити суспільства, сприяти поліпшенню життя кожного громадянина. Тож кожен держслужбовець має докладати максимальних зусиль, аби авторитет державної служби в суспільстві базувався на визнанні фаховості та прозорості у діяльності.

Виклики сьогодення ставлять нові непрості завдання щодо підвищення ефективності та результативності державного управління. Триває повномасштабне вторгнення військ рф. Триває війна. Україна бореться і день за днем наближає Перемогу. Але сьогодення породило низку проблем, з якими громадяни звертаються до влади. Відтак довіра до влади починається з людей, які здатні вирішити повсякденні проблеми населення. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо важливі завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та відповідального ставлення до справи.

Бажаємо всім, хто обрав для себе шлях служіння країні у державних інституціях, невичерпної енергії, міцного здоров'я, нових звершень. Нехай з вами завжди будуть мудрість, фаховість і сила духу, які допоможуть зробити все можливе задля рідного землі.

Але найперше побажання – якнайшвидшої Перемоги України!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися