unnamed 12 c8

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем податківця України.

Професія, якій ви присвятили своє життя, – одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві. Від вашої щоденної кропіткої праці залежить наповнення бюджетів різних рівнів та соціально-економічне благополуччя країни та регіонів. Ваша сумлінність, принциповість і професійні зусилля сприяють утвердженню доброчесного і неупередженого ставлення до платників податків, подальшій розбудові податкової служби, її модернізації, зміцненню засад прозорості та зрозумілості дій податківців, піднесенню авторитету вашої професії.

Робота податківців багато в чому визначає соціально-економічну стабільність громади, позаяк, одне з головних і важливих завдань вашої професійної діяльності – це поповнення бюджету. Від професіоналізму, відповідального підходу до справи, наполегливості і цілеспрямованості фахівців податкової служби  залежить зростання податкових надходжень в громадську скарбницю, а значить, і рівень життя населення, розвиток інфраструктури.

Бажаємо вам принциповості і відповідальності у повсякденній роботі, успіхів і нових досягнень у службі, а також здоров’я, невичерпної енергії, злагоди і добробуту в родинах. І нехай якнайшвидше прийде наша Перемога та відновиться в Україні мир!

З повагою,
міський голова                                                            Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                          Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися