З днем будівельника 2022: привітання у віршах, прозі та листівках

Вітаємо вас з професійним святом – Днем будівельника!

Ваша місія почесна – творити, ваша професія мирна – будувати. Те, що створено вашими руками, робить людей щасливими, життя – комфортним і затишним. Будинки, споруди, системи, а разом із ними – все, що створює комфорт для людей та їхню впевненість у собі, у завтрашньому дні. Кожен об’єкт, що з’являється завдяки вашої праці, є свідченням зростання потенціалу громад, потенціалу України. Візитівки міст, сіл і всієї держави – справа ваших рук та знань. Завдяки вашій відповідальній і нелегкій праці з кожним днем оновлюються населені пункти нашої громади, удосконалюється інфраструктура, люди отримують сучасні умови для життя, навчання, лікування, роботи.

Майстерність, натхненність, наполегливість людей будівничого фаху дуже потрібні Україні для відновлення наших міст, селищ і сіл України, коли відбудовуватимуться об’єкти освіти, охорони здоров’я, спортивні споруди, відновлюватимуться храми, пам’ятки історії й культури задля нашої Перемоги та мирного майбутнього. Тож попереду – велика робота, і ваші знання, вміння, досвід потрібні для розбудови майбутнього нашого краю та держави.

Висловлюємо вам глибоку вдячність за неоціненний вклад у розбудову рідного краю. Зичимо вам здоров’я, успіхів і натхнення, благополуччя вашим сім’ям. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні – процвітання і щасливе мирне майбутнє!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                             Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися