13 вересня — День працівників нафтової, газової та нафтопереробної  промисловості

Прийміть щиросердні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

Сьогодні гарна нагода привітати та вшанувати всіх, хто пов’язав своє життя із сферою енергетики. Це свято людей, які присвятили своє життя нелегкій та важливій справі – розвитку паливно-енергетичного комплексу України; і саме енергетична галузь одна з найважливіших галузей для економіки країни.

За вже сформованими традиціями газовики й енергетики завжди прагнуть дотримуватися високої чіткості та компетентності у своїй нелегкій праці. Ваші професійні здобутки – це результат повсякденної невтомної праці цілих колективів, високої організаторської роботи керівників різних ланок, поєднання досвіду ветеранів виробництва з енергією і завзяттям молоді. Ваша праця нині, в умовах повномасштабного вторгнення в Україну московської орди, – є вагомим вкладом у нашу майбутню Перемогу!

Усім працівникам та ветеранам галузі бажаємо міцного здоров’я, добра і щастя, родинного благополуччя, життєвих гараздів! Нехай все задумане завжди вдається, нехай вас завжди оточує людська повага та добрі вчинки.

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                         Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися