день рятівника

Щиро вітаємо вас з нагоди Дня рятівника – свята сильних і відважних людей, справжніх професіоналів, готових завжди прийти на допомогу тим, хто чекає захисту від розбурханих стихій вогню, води, шквального вітру та інших природних чи техногенних бід.

Зустрічаючи професійне свято, кожен рятувальник із почуттям гордості усвідомлює свою особисту причетність до вирішення загальнодержавного важливого питання – забезпечення надійного захисту населення, що особливої актуальності набуло в умовах повномасштабного вторгнення на територію нашої держави кремлівської орди. Тож нехай ваша відданість справі, готовність захищати національні багатства, і передусім здоров’я і життя людей, ніколи не вичерпуються і надихають на нові звершення.

Нині Україна знову бореться й успішно дає відсіч російському ворогові, який укотре зазіхнув на нашу історію і незалежність! Всі ми знаємо, що з великою вірою в перемогу добра над злом ми здолаємо багатовікового московського ворога. Бажаємо усім незалежних думок та сил, щоб втілити усе в життя. Ваш високий професіоналізм, здатність приймати відповідальні рішення, надзвичайна людяність, помножені на знання та досвід, і надалі спрямовуватися на достойне виконання завдань в ім’я зміцнення Української держави. Зичимо міцного здоров’я, всіляких гараздів та якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь оберігає від усіх негараздів.

З повагою,
міський голова                                                                      Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                      Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися