Українці вільні творити майбутнє: День Гідності та Свободи » Профспілка  працівників освіти і науки України

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи – день, який корінним чином перевернув свідомість українського народу, об’єднав прагнення мільйонів українців до кращого життя та змінив хід української історії.

Зігрітий палкими серцями мільйонів українців з усіх регіонів Майдан Свободи, незалежна демократична держава продемонструвала Європі та усьому світові, що ми – сильна духом волелюбна нація, яка навчилася поважати себе і зуміла відстояти демократичний вибір. Це було пробудження та єднання народу. Майдан став місцем правди та свободи, площею добра та дружби, братерства та гідності. Наші серця стали частинами могутнього єдиного серця, а наші голоси – нотами потужного гімну волі.

Нехай цей день нагадує нам про те, що наша сила – у єдності і разом ми зможемо подолати усі негаразди.

І от в грізну годину повномасштабного вторгнення московської орди в Україну ми знову об’єднані, ми женемо ворога з нашої Батьківщини. Й усі ми єдині у нашому палкому прагненні Перемоги та миру.

Хочемо висловити велику вдячність всім, хто у скрутні для країни часи, постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Бажаємо нам відчути мир над усією країною. Хай злагодою і добром повниться кожна домівка, а кожне серце переповняє віра у щасливе майбуття Української держави. Зичимо всім непохитної віри в те, що ми, як єдиний великий народ, зуміємо зробити все можливе задля нашої неньки України. Нехай прийде Перемога, нехай буде мирне небо над українською землею та добробут у ваших домівках.

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою,
міський голова                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                 Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися