01

Із нагоди Міжнародного дня волонтера у виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради відбулася зустріч міського голови із представниками волонтерських організацій Старокостянтинівської громади. Микола Мельничук звернувся до усіх присутніх із вітаннями і словами подяки:

"Шановні друзі, вітаю вас із Міжнародним днем волонтера! У цей день хочемо відзначити організаторів і учасників волонтерського руху нашої громади за ту велику роботу, яка сьогодні вкрай необхідна для наших воїнів, для наших збройних сил. Волонтерство в Україні розпочалося 2014 року із початком російської воєнної агресії. Зародження волонтерського руху на той час неабияк допомогло нашим військовим, адже армії як такої практично не було, вона була деморалізованою і знищена керівництвом держави, особливо коли у владі перебували вороги України. Від початку повномасштабного російського вторгнення у лютому цього року, усі ви і міська влада активно долучилися до допомоги нашим воїнам, розмістили внутрішніх переселенців, відремонтували багато приміщень. Я висловлюю вам найглибші слова вдячності від тих наших військових, яких ви зігріваєте своїм теплом і забезпечуєте їм те, чого вони наразі потребують. Тому у нас і надалі має бути продуктивна співпраця. Ми, як влада, також активно допомагаємо нашому війську в усіх напрямках, а результати нашої взаємодії висвітлимо після прийдешньої перемоги, яку куємо разом із кожним волонтером нашої громади. Ми щиро дякуємо, вам, друзі, за ту велику роботу, що ви провадите, і за вашу волю до перемоги

Слава Україні!».

Міський голова Микола Мельничук разом із секретарем міської ради Олександром Степанишиним відзначили подяками виконавчого комітету  Старокостянтинівської міської ради волонтерів благодійного фонду «Карітас», представників громадських організацій «Учасники АТО міста Старокостянтинова», «Об’єднання українок «Яворина»», «Творча сотня «Рух до перемоги»», осередку «Caritas-Spes» римсько-католицької парафії святого Йоана Хрестителя в Старокостянтинові, Старокостянтинівської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України.

 

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

Поділитися