З Днем адвокатури України 2022: привітання у прозі та картинках — Укрaїнa —  tsn.ua

Вітаємо вас з професійним святом – Днем адвокатури!

Адвокатура є одним з інструментів демократичного суспільства на шляху побудови правової європейської держави і тому вона має бути єдиною, бездоганною, високопрофесійною та незалежною. Висока честь та величезна відповідальність бути адвокатом, і вимагає високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі й наполегливості. Саме на вас – тих, хто щоденно допомагає людям вирішувати найскладніші й часто доленосні проблеми, суспільство покладає надії забезпечення прав та законних інтересів громадян і організацій, дотримання законності та збереження ідеалів справедливості.

Упевнені, що ваш професіоналізм, принципова громадянська позиція та бездоганна репутація завжди будуть вагомим внеском у побудову громадянського суспільства.

Попереду у вас багато копіткої праці, тож бажаємо всім невичерпної наснаги та енергії для нових досягнень у складній, відповідальній і такій необхідній правозахисній діяльності. Прийміть слова вдячності та побажання самореалізації у вашій професії, міцного здоров’я, родинного затишку і достатку, мирного неба. Нехай ваше високе покликання завжди служить людям.

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                         Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися