Христове Воскресіння – найочікуваніше світле весняне свято » Профспілка  працівників освіти і науки України

Щиро вітаємо вас зі світлим Воскресінням Христовим! У цей непростий час Великдень об’єднує нас у щирій молитві за Велику Українську Перемогу, за мир і спокій у рідній державі. Великдень згуртовує у патріотичному пориві бачити свою землю вільною, квітучою і незалежною.

Це свято – воістину величний день торжества Життя, Світла і Любові, символ перемоги життя над смертю, початку нового шляху та здійснення життєвих надій і сподівань. Тому не зважаючи на складну ситуацію в умовах воєнного стану, що нині переживає наша країна, Великдень приходить до нас із запашною паскою і різнобарвними українськими писанками. Ми зустрічаємо Святу Пасху з відкритою душею та чистим серцем, з глибокою надією на перемогу добра в його споконвічній боротьбі зі злом.

Наша держава та ми, її громадяни, переживаємо чи не найважчий період в новітній історії – війну, яку розпочала росія проти України. Але ми переконані, що вистоїмо та у праведній боротьбі за своє життя, за свою незалежну Україну здобудемо Перемогу над ворогом. Своїм воскресінням Христос довів, що будь-які труднощі та лиха можуть і будуть переможені! І це особливо важливо пам’ятати в часи випробувань.

Вірмо, що одвічні християнські цінності об’єднають нас у прагненні жити в мирі на своїй рідній землі, творити добро і щасливе майбутнє. Непрості випробовування мають нас згуртувати, зробити сильнішими, мудрішими, людянішими. У найскладніші часи українці вірили і знали – Господь не залишить нас, відчували його захист і підтримку.

Звернімося до Всевишнього у щирій молитві про опіку та Божий захист для наших воїнів світла і добра, для кожного, хто на передовій, хто боронить Україну від рашистських орд. Попросімо здоров’я і благополуччя кожній сім’ї, добробуту та процвітання – для нашої громади, Перемоги та миру – для України. Хай Великодня молитва об’єднає усіх нас, додасть мудрості, сил і наснаги.

Дорогі земляки! Вітаємо вас з Пасхальними святами! Нехай радість Великодня наповнить наші серця та душі, зміцнить віру та любов. Нехай світле Воскресіння Христове наповнить наше єство радісними почуттями та новими сподіваннями, сім’ї – щастям й добром, оселі – благополуччям та затишком, а всю рідну землю – миром і злагодою.

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою,
міський голова                                                            Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                             Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися