23 травня із нагоди Дня Героїв України голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк із представниками депутатського корпусу обласної ради і волонтерами, міський голова Микола Мельничук разом із секретарем міської ради Олександром Степанишиним і керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради відвідали Старокостянтинівську багатопрофільну лікарню та шпиталь.

Микола Мельничук звернувся до присутніх із вітаннями і словами підтримки: «Слава Героям-захисникам, нашим воїнам! Від імені виконавчого комітету міської ради, депутатського корпусу і від себе особисто щиро вітаю вас із Днем Героїв України. Те, що проявили наші воїни із перших днів повномасштабної війни, здивувало увесь світ. І зараз наші захисники повертаються у стрій, продовжують боротися із непроханою російською навалою. Найшвидшого одужання, миру, Божого благословіння і Перемоги нам усім!»

Також захисники, які наразі перебувають у медичних закладах, отримали від дітлахів — вихованців обласних комунальних закладів освіти та культури — смаколики, патріотичні обереги і музичні привітання, від депутата обласної ради Вадима Лозового — чай, каву і засоби гігієни. Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради передав солодощі та фрукти.

01_1.jpg

01_4.jpg

01_2.jpg

01 2

01 2

Поділитися