До уваги суб’єктів господарювання, що надають

послуги з тимчасового проживання

У відповідності до абзацу 5 статті 19 Закону України «Про туризм»: «Забороняється надавати послуги з розміщення без наявності свідоцтва про встановлення відповідної категорії».

У відповідності до Постанови КМУ від 29.07.2009 № 803, готелям встановлюються такі категорії: «п’ять зірок», «чотири зірки», «три зірки», «Дві зірки», «одна зірка». А категорії готелям встановлюються після проведення добровільної сертифікації послуг з тимчасового розміщення (проживання) стосовно безпеки для життя і здоров’я людей, захисту їх майна та охорони довкілля і оцінювання відповідності готелів вимогам певної категорії.

Для проведення єдиної політики в сфері технічного регулювання, виконання вимог Законів та Постанов Кабінету Міністрів України, Орган з сертифікації ДП «Хмельницьстандартметрологія» акредитований Національним агентством з акредитації та проведення робіт із сертифікації та оцінювання засобу розміщення вимогам певної категорії. Роботи по сертифікації  та оцінюванню засобу розміщення вимогам  певної категорії проводяться оперативно, якісно, на договірних засадах (контактні телефони (067)3116439 Михайлова Наталія Геннадіївна, (097)3441388 Соколик Ірина Миколаївна).

Поділитися