Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої распіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 405 на усій території України до 30 червня 2021 року установлено карантин. Таким чином, для недопущення поширення гострої распіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території Старокостянтинівської міської територіальної громади та з метою дотримання умов карантину, повідомляємо, що громадське обговорення проєкту рішення Старокостянтинівської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів з 01 січня 2022 року на території Старокостянтинівської міської територіальної громади» проводиться у формі письмових зауважень, коментарів та пропозицій (у тому числі в електронному вигляді). Проєкт рішення Старокостянтинівської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів з 01 січня 2022 року на території Старокостянтинівської міської територіальної громади» розміщено на офіційному сайті виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради в розділах «Оголошення» та «Проєкти рішень сесії».

Зауваження та пропозиції щодо проєкту рішення надсилати до 10 червня 2021 року на адресу виконавчого комітету міської ради вул. Острозького, 41 м. Старокостянтинів, та на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

ПРОЄКТ РІШЕННЯ СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ МІСЦЕВИХ ПОДАТКІВ І ЗБОРІВ З 01 СІЧНЯ 2022 РОКУ НА ТЕРИТОРІЇ СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ»

Поділитися