Шановні друзі!

В останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна, а водночас відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Щиро вітаємо з цим святом усіх жителів Старокостянтинівської громади!

Дорогі юнаки та дівчата! Сучасні та завзяті, енергійні й освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші оптимізм і наполегливість, ентузіазм та ініціативність знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві. Молодiсть можна порівняти зі свiтанком життя; це романтика, радiсть, свiтлi мрiї про майбутнє, молодечий запал. Водночас, це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Попереду у кожного з вас життєвий шлях, де треба зробити свiй єдиний вибiр. Нехай же вiн буде вдалим. Ваша дiяльнiсть укріпить євроінтеграційний вибір України, її дорогу до впровадження демократичних цiнностей, до формування сильної, духовно багатої особистостi, здатної орiєнтуватися в сучасному суспiльствi.

З нагоди свята бажаємо усім вам світлої долі, гарних перспектив, творчої наснаги, невичерпної енергії й оптимізму, здійснення усіх мрій та планів! Нехай майбутнє ваше буде щасливим у рідній і мирній Україні!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися