6111153f73021 den fyzkul tury y sporta 1

Вітаємо вас з Днем фізичної культури і спорту!

Все більшого значення набувають розвиток фізкультури і спорту, формування здорового способу життя. Адже заняття спортом загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як наполегливість, цілеспрямованість, воля. Саме фізкультура і спорт є джерелом здоров’я, чудового настрою й оптимізму.

Старокостянтинівщина багата традиціями і спортивними талантами. Наші спортсмени відомі далеко за межами Поділля, але завжди зберігали і примножували славні традиції спорту, зміцнювали авторитет нашого краю. Такі успіхи – це поєднання таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів спорту.

Щиру вдячність висловлюємо подвижникам, вчителям, тренерам і наставникам, які гартують у своїх вихованців прагнення перемагати і знову йти до незвіданих висот. Бажаємо спортсменам міцного здоров’я, удачі, наполегливості, наснаги та перемог! Хай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту!

З повагою,
міський голова                                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                       Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися