unnamed

Прийміть щиросердні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

Нині паливно-енергетичний комплекс України відіграє надважливу роль в розбудові промисловості та діяльності соціальної сфери, забезпечуючи вагомий внесок в енергетичну незалежність, як складову збереження Української державності. Без стабільної роботи енергетичної системи країни діяльність усього народногосподарського комплексу була б неможлива. За вже сформованими традиціями ви  завжди прагнете дотримуватися високого професіоналізму та компетентності у своїй нелегкій праці. Ваші професійні здобутки – це результат повсякденної колективної праці, високої організаторської роботи керівників різних ланок, поєднання досвіду ветеранів виробництва з енергією і завзяттям молоді.

Висловлюємо щиру вдячність всім працівникам Старокостянтинівської міської територіальної громади, які щоденно проявляють майстерність і відповідальне ставлення до своєї справи, забезпечуючи надійну роботу складного технологічного процесу.

Хай ваша робота завжди приносить вам задоволення, а повага колег та клієнтів дарує радість. Бажаємо наснаги, оптимізму, стабільності та нових досягнень. Нехай свято наповнює радістю та гордістю за професійні здобутки, а Ваша відданість своїй справі спрацьовує на благо народу України!

З повагою,
міський голова                                                                                    Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                        Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися