Хмельницькою обласною радою в електронній торговій системі України проводиться продаж на аукціоні без умов та з умовами об’єктів малої приватизації, у тому числі

Нежитлова будівля, загальна площа 402,5 кв.м. Майно невід’ємне                         від об’єкта: майдан для палива, майдан для дров та майданчик розвантажувальний загальною площею 10000,0 кв.м; залізнична колія 507 п.м; асфальтна дорога; підвищена бетонна розвантажувальна естакада 73,3 п.м; водопровід; електросилова мережа; зовнішнє освітлення; туалет; огорожа. Знаходиться за адресою: 31100 м. Старокостянтинів, вул. Франка, 57                                 та обліковується на балансі Хмельницького обласного підприємства                                      по заготівлях і постачанню палива населенню, комунально-побутовим підприємствам і установам «Облпаливо».

Стартова ціна об’єкта для продажу на аукціоні без умов: 2076930,00 грн (без ПДВ).

*З характеристикою об’єктів приватизації та умовами аукціону можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Хмельницької обласної ради в розділі «Приватизація» за посиланням: https://km-oblrada.gov.ua/povidomlennya-pro-prodazh-na-aukcioni/  та в електронній торговій системі України.

Поділитися