Громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території та розділу Охорона навколишнього природного середовища

Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», проводиться громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території та розділу “Охорона навколишнього природного середовища” містобудівної документації, а саме: «Детальний план території земельної ділянки з метою розміщення складу для зберігання зерна та будівлі для зберігання сільськогосподарського інвентарю, яка розташована по вул. Франка,49/1 в                           м. Старокостянтинів Хмельницької області».

Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Старокостянтинівську міську раду Хмельницької області.

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення проекту детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня оприлюднення оголошення на сайті Старокостянтинівської міської ради та триватиме до 06 грудня 2021 року.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту детального плану та розділу “Охорона навколишнього природного середовища”.

Ознайомитися з проектом детального плану та розділом “Охорона навколишнього природного середовища”, екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування, подати свої зауваження та пропозиції можна до Управління земельних ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради за адресою: м. Старокостянтинів, вул. Острозького, 41.

Відповідальна особа: начальник відділу Управління земельних ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради – Тарасюк Валентина Яківна.

Строк подання зауважень та пропозицій становить 30 днів, тобто до 06 грудня 2021р.
            Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

Детальний план території та розділ “Охорона навколишнього природного середовища” розміщено на сайті Старокостянтинівської міської ради.

Проведення транскордонних консультацій держави, погодження щодо проекту детального плану території не вимагається згідно з чинним законодавством.

Громадське обговорення детального плану території відбудеться 06 грудня 2021 року за адресою: м. Старокостянтинів, вул. Острозького 70. Місце проведення: актовий зал. Початок о 10:00.

Поділитися