5dfcd1d4be058988691072 cleanup

Прийміть вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика!

Енергія – це основа сучасного життя. Нині важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична, адже без неї неможливо уявити собі життя громадян або розвиток будь-якої сфери народного господарства без електричної енергії, яку ви своєю наполегливою працею доносите до кожної оселі, кожного підприємства нашого міста та району. Від неї залежить світло та тепло в наших домівках, стабільна робота промисловості, транспорту, зв’язку, соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найбільш необхідних та престижних.

Щиру вдячність та повагу висловлюємо всім, хто присвятив праці в енергетичній сфері своє життя, кому тисячі сімей нашого краю завдячують світлом і теплом у своїх помешканнях. Високо цінуємо ваші зусилля, завзятість і вміння, яких вимагає нелегка праця енергетика.

Бажаємо всім працівникам енергетичної галузі Старокостянтинівщини безаварійної роботи, впевненості у завтрашньому дні, а ще – міцного здоров’я, добра, успіхів та благополуччя вам і вашим сім’ям! Нехай ваші серця завжди будуть наповнені невичерпною енергією, теплом взаємин та родинним затишком.

З повагою,
міський голова                                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                    Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися