завантаження

В рамках розробки Стратегії розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022-2027 роки, робоча група проводить збір ідей проєктів для розробки Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022-2024.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади запропонувати ідею(-ї) проєкту(-ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Проєктна ідея має бути представлена у Формі та відповідати не менш ніж одному Завданню оперативної (оперативних) цілі (цілей) Стратегії розвитку громади.

Ідеї проєктів повинні відповідати таким критеріям:

1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди;

2. Отримувачем вигоди від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа;

3. Термін реалізації проєктів не більше 3 років;

4. Проєктні ідеї повинні бути направлені на реалізацію однієї із 3 Стратегічних цілей та конкретного завдання операційних цілей, визначених у їх рамках.

5. Наявність людської та технічної спроможності для реалізації проєкту.

6. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається.

Збір проєктних ідей триває з 14 січня 2022 року по 28 січня 2022 року. включно.

Проєктну ідею (заповнену форму) надсилайте на поштову адресу: вул. Героїв Небесної Сотні, 4, м. Старокостянтинів, 31100, або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. для довідок (03854) 30560.

Поділитися