релокація фото

В умовах ведення воєнних дій державою вживається ряд заходів з відновлення економіки за рахунок переміщення (релокації) бізнесу з територій, що наближені або знаходяться у зоні бойових дій в безпечні регіони Західної України.

Управління економіки виконавчого комітету міської ради звертається до власників нерухомого майна комерційного призначення, яке на даний час не використовується та може бути запропоноване для  розміщення таких об’єктів як сфера побутових послуг, кафе, бари, ресторани, виробничої діяльності, складських та торгівельних площ, тощо.

Вказані об’єкти будуть запропоновані суб’єктам підприємницької діяльності, що мають бажання перенести свій бізнес на нашу територію на умовах оренди (придбання).

Для розміщення інформації про об’єкти нерухомості комерційного призначення на відповідних електронних ресурсах слід заповнити анкету встановленого зразка, з відображенням детальної інформації про об’єкт, яку необхідно надіслати на електронну адресу управління економіки виконавчого комітету міської ради  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Для отримання більш детальної інформації звертайтесь за телефоном (03854)30560

 

Поділитися