Дорогі колеги! Ось і добігає кінця 2022 рік Це був рік боротьби, надії, втрат і сподівань!

Зараз згадуємо негаразди попередніх років з усмішкою і щиро віримо, що 2023 рік буде переможним для нашої країни та принесе нам довгоочікуваний мир!

Жахливі події цього року спонукали нас об’єднатися, стати пліч опліч та згуртуватися у спільній допомозі нашим військовим. Щиро дякую вам за небайдужість!

Впродовж року ми надавали кваліфіковану медичну допомогу місцевому  населенню та людям, які приїхали до нас, втікаючи від війни. Внутрішньо переміщені особи отримували від вас не тільки необхідні медичні послуги, а і тепле слово, щиру посмішку, підтримку. Дякую вам за людяність!

Дякую, колеги, за співпрацю, за розуміння, за можливість спільно вирішувати поставлені питання та реагувати на поставлені задачі! Хочу подякувати за продуктивну роботу Солоненко Олені Василівні, Присяжнюк Антоніні Павлівні, Середюк Вероніці Миколаївні, Колос Наталії Леонідівні, Демчишиній Ларисі Володимирівні.

Дорогі колеги, вітаю вас з Новим роком! Бажаю, щоб все найгірше залишилося в старому році! Нехай попереду нас чекає тільки хороше! Успіхів у роботі, міцного здоров'я, підтримки рідних і близьких. Нехай вистачить сил і терпіння на весь рік! Нехай здійснюються мрії! Мирного неба всім нам!

зображення viber 2022 12 30 08 35 40 596

     Директор КНП «Старокостянтиніський ЦПМСД» 

Анатолій ШВЕЦЬ

 

Поділитися