КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ (КНП «СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ») ЄДРПОУ 02004479, 31100, Хмельницька область, м. Старокостянтинів, вул. Пушкіна, 47, телефон: (03854) 32276, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., адреса промислового майданчика відповідає юридичній адресі має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для діючого об’єкта, що не підлягає оцінці впливу на довкілля.

На території лікарні розташований найбільший у районі стаціонар. Для забезпечення громадян, що перебувають на лікуванні, чистою постільною білизною задіяно власну пральню у якій встановлено дві автоматичні пральні машини. Для знезараження білизни використовується водний розчин гіпохлориду натрію. У новому корпусі лікарні задіяно лабораторію, у якій проводяться медичні досліди з використанням летких речовин. На території підприємства присутній гараж боксового типу без примусової вентиляції. У випадку знеструмлення лікарні використовуються два дизельних електрогенератори: KJ Power Generator 5KJS225ATSB та HERTZ HG 70 RC. Паливо на території проммайданчика не зберігається, ремонтні роботи не проводяться.

Потенційні викиди забруднюючих речовин становлять: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок - 0.005256 т/рік, оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO+NО2]) - 0.9198 т/рік, азоту (1) оксид - 0.00371 т/рік, діоксид сірки - 0.1675 т/рік, оксид вуглецю - 0.1994 т/рік, вуглецю діоксид - 107.878 т/рік, неметанові леткі органічні сполуки - 0.1282 т/рік, кислота оцтова  - 0.00139 т/рік, метан - 0.00446 т/рік, бенз(а)пірен - 0.000000446 т/рік, хлор та його сполуки - 0.0143 т/рік.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва не передбачені, перелік заходів щодо скорочення викидів не передбачений, заходи щодо скорочення викидів не передбачені. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають вимогам наказу Мінприроди № 309 від 27 червня 2006 року.

Зауваження надсилати до Хмельницької обласної державної адміністрації, 29005, м. Хмельницький, майдан Незалежності, Будинок Рад, тел. (0382) 76–50–24, 76-57-03, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Зауваження та пропозиції до дозволу на викиди у письмовій або електронній формі приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації.

 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОЙЛГАЗТРЕЙД», юридична адреса: 11708, Житомирська обл., м. Новогравд-Волинський, вул. Шепетівська, 29 має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря зі стаціонарних джерел викидів для наступних автозаправних станцій (АЗС):

  1. АЗС 23 № 01, Хмельницька обл., м. Старокостянтинів, вул. І. Франка, 2.
  2. АЗС 23 № 02, Хмельницька обл., Старосинявський район, смт. Стара Синява, вул. Ватутіна, 2.
  3. АЗС 23 № 03, Хмельницька обл., Летичівський район, смт. Летичів, вул. Ю. Савіцького, 98/2.
  4. АЗС 23 № 04, Хмельницька обл., Хмельницький район, с. Пирогівці, автошлях Львів-Кіровоград-Знамянка 260 км.
  5. АЗС 23 № 05, Хмельницька обл., Старокостянтинівський район, с. Сахнівці, в/ш Житомир-Чернівці-Тереблеча 223 км+80.
  6. АЗС 23 № 06, Хмельницька обл., м. Волочиськ, вул. Незалежності, 3/6.

Підприємство спеціалізується на роздрібній та оптовій торгівлі паливом. АЗС є стаціонарного типу з комплексом будов для прийому, зберігання і відпуску нафтопродуктів з підземним розміщенням резервуарів і із стаціонарно встановленими паливо-роздавальними колонками. Заправка автомобілів та інших видів транспорту здійснюється, дизельним паливом та бензином. На АЗС застосована сучасна технологічна схема заправлення автотранспорту з використанням сучасного обладнання, забезпеченого системами сигналізації, обліку і тощо і відноситься до найбільш екологічно безпечного обладнання в даний час на європейському ринку та пройшло державні випробування та допущені до застосування на Україні. Валовий викид забруднюючих речовин, що надходить в атмосферне повітря від стаціонарних джерел: вуглеводні насичені С12-С19, бензин, азоту оксиди, вуглецю оксиди, сірки діоксин, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, метан. Викид забруднюючих речовин від однієї АЗС становить орієнтовно 1, 5 т/рік. Джерелами викидів забруднюючих речовин є дихальні клапани резервуарів зберігання дизельного палива та бензину, паливо-роздавальні колонки, дизель генератори. Планова діяльність об’єкту не впливає на промислові, житлово-цивільні об’єкти, пам’ятники архітектури, наземні і підземні споруди та інші елементи техногенного середовища.

Усі зауваження та пропозиції можуть направлятися впродовж 30 календарних днів з моменту опублікування оголошення в Департамент природних ресурсів та екології Хмельницької обласної військової адміністрації, тел. (0382) 61-85-08,  e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Поділитися