Відповідно до розпорядження міського голови   від 25 жовтня 2023 року  №  348/2023-р «Про проведення екологічно – освітньої акції, присвяченої Дню вторинної переробки»,  з метою підвищення рівня соціальної відповідальності з питань благоустрою та дбайливого ставлення до навколишнього середовища, залучення уваги учнівської молоді та громадськості  Старокостянтинівської міської територіальної громади до проблеми роздільного збирання та вторинної переробки відходів,  на території громади з  27 жовтня по 30 листопада 2023 року проводитиметься екологічно-освітня акція, присвячена Дню вторинної переробки.          

Метою заходу є заохочення   мешканців громади здавати відходи у вторинну переробку та купувати продукцію, виготовлену із вторинної сировини.  Вторинною переробкою називають повторне використання або повернення в оборот сміття чи відходів виробництва.  Вторинній обробці піддають такі матеріали, як папір, скло, залізо, алюміній, тканини, пластик та інше, а органічні відходи широко використовують у  сільському господарстві.

Під час акції проводитиметься збір та приймання  вторинної сировини (папір, картон, пластикові відходи,  скло тощо) на пункті прийому  за  адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 1 (територія комунального підприємства комбінату комунальних підприємств  Старокостянтинівської міської ради) згідно з робочим графіком підприємства  з 8.00 до 17.00 (обідня перерва з 12.00 до 13.00), вихідні дні  – субота, неділя.     

Усі  учасники акції отримають кошти за здану вторинну сировину.       

Закликаємо приєднатись до акції усіх мешканців громади, школярів, учнівську молодь, підприємства,  установи та організації.     

 

2f530fb7cf36162935f3ea407bed3457.jpg

Поділитися