Головна

Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних Сил України!

Прийміть вітання з нагоди Дня Збройних Сил України!

Люди в погонах завжди вважалися елітою нації. Саме ви захищаєте кордони нашої держави, її національні інтереси, конституційний лад, бережете мир в Україні. Ви повсякчас на варті миру і спокою, суверенітету і територіальної цілісності країни.

У цей святковий день з вдячністю вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв біля витоків створення нашого українського війська, хто сьогодні захищає державу, забезпечує мир і спокій наших громадян. Ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Це – свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, і молодих солдатів, які сьогодні стоять в строю на варті нашої країни.

Цьогоріч День Збройних Сил України приходить знову в непростих умовах, коли держава, її цілісність та суверенітет під загрозою. Відтак тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки-старокостянтинівці, героїчно захищають нашу Вітчизну зі зброєю в руках на Сході країни. Військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку, відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави.

Нехай же щира любов до України та народна повага, славетні подвиги дідів, батьків, наших сучасників надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Від усієї душі зичимо вам незламної волі, сили духу, надійного родинного тилу, міцного козацького здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань у мирній Україні.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

З повагою,
міський голова                                                                    Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.