Головна

Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами, впорядкування та належної організації діяльності у даній сфері, на виконання рішення міської ради від 16 листопада 2018 року № 25/31/VII «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Старокостянтинів» оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Старокостянтинова (далі Конкурс) за лотами:

1 лот – визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів від населення м.Старокостянтинів, яке проживає у житлових будинках, балансоутримувачем яких є Старокостянтинівська ЖЕК.

2 лот - визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів від підприємств, установ, організацій та інших суб΄єктів господарювання м.Старокостянтинів.

Місце проведення Конкурсу:  м. Старокостянтинів, вул. Острозького, 41, 1поверх, кабінет першого заступника міського голови.

Найменування, місцезнаходження організатора Конкурсу: Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради, 31100, Хмельницька обл.., м.Старокостянтинів, вул. Острозького, 41.

Контактна особа: Богачук Володимир Васильович – перший заступник міського голови, тел.. 3-22-64, Овчар Світлана Василівна – заступник начальника управління економіки виконавчого комітету міської ради , тел.. 3-05-60.

Для участі у конкурсі та отримання конкурсної документації учасникам Конкурсу необхідно подати організатору заяву.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

- - наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів, що утворюються у житловій забудові, на підприємствах, в установах, організаціях міста (перевага надається учасникові, який має транспортні засоби з меншим строком експлуатації);

- можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів;

- підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів;

- можливість проводити в установленому законодавством порядку щоденний медичний огляд водіїв у належним чином обладнаному медичному пункті;

- вартість надання послуг з вивезення побутових відходів (надається розрахунок економічно-обгрунтованого тарифу на послуги з вивезення побутових відходів): І лот – грн. в місяць з ПДВ у розрахунку на одну людину, ІІ лот – грн.. з ПДВ за 1 м.куб.

- досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил;

- наявність працівників відповідної кваліфікації в кількості достатній для надання послуг з збирання та вивезення побутових відходів;

- способи поводження з побутовими відходами: повторне використання; використання як вторинної сировини; отримання електричної чи теплової енергії; захоронення побутових відходів.

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів:   в межах адміністративної території м. Старокостянтинів. Площа міста– 3542,1 га.

Характеристика об’єктів утворення побутових відходів:

-  багатоквартирні житлові будинки, балансоутримівачем яких є Старокостянтинівська ЖЕК. Загальна кількість будинків – 265, загальною площею 414463,7 кв.м., у тому числі 5 та вище поверхів – 133 будинки. Кількість мешканців в будинках – 19900 чол. Плановий річний обсяг надання послуг з вивезення побутових відходів – 12000 м 3.

підприємства, установи, організації та інші суб΄єкти господарювання м.Старокостянтинів. В м. Старокостянтинів діяльність здійснюють 581 підприємство, установа, організація та 2065 фізичних осіб-підприємців. Плановий річний обсяг надання послуг з вивезення побутових відходів – 9000 м 3.

Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об’єктів поводження з побутовими відходами: Власник «Місця видалення відходів Старокостянтинівська міська рада. Площа МВВ: 4,61 га. Потужність полігону – 15,0 тис.тон в рік

Місцезнаходження об’єкту: на виїзді з м. Старокостянтинів в напрямку м.Полонне, віддаленість від м.Старокостянтинів 2 км. Режим роботи: з 600 –до 22 00

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у заклеєному та скріпленому печаткою конверті з підписом особи уповноваженої на подання документів або безпосередньо керівника організації, що бажає взяти участь у конкурсі. На конверті зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких надається пропозиція, № лота.

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою..

Конкурсні пропозиції приймаються щоденно з 0800 год. до 1200 год. та з 1300 год. до 1600 год., крім вихідних (субота, неділя) та святкових днів.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 15 лютого 2019 року до 0900 год. за адресою: 31100, Хмельницька обл.., м.Старокостянтинів, вул. Героїв Небесної Сотні, 4, управління економіки виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.

Розкриття конвертів з поданими конкурсними пропозиціями відбудеться відбудеться 15 лютого 2019 року, за адресою: м. Старокостянтинів, вул. Острозького, 41, 1 поверх, кабінет першого заступника міського голови: 1 лот –о 1100 год, 2 лот –о 1130 год

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.