Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
вул. Шевченка, 53, м.Хмельницький, 29000
ПІП скаржника
Поштова адреса: (обов'язково)
Контактний телефон
Електронна адреса:

 

Скарга

Звертаюся до Вас у зв'язку з порушенням мої прав у _______________(категорія закладу: супермаркет, магазин, аптека тощо), який розташований за адресою (фактична адреса закладу):_____________________________ та належить ______________ (ПП,ФОП, ТОВ, тощо, інформація про власника має бути зазначена у куточку покупця, чи на чеку).
Так, _________ (дата) прийшовши у даний заклад, я заходів придбати__________ (найменування товару). Вибравши товар, на касі я вирішив розрахуватись банківською карткою,але мені відмовили мотивуючи тим,що____________________________________. Мені прийшлось розрахуватись готівкою, копію фіскального чеку додаю.

               Пунктом 2 статті 17 Закону України «Про захист прав споживачів» встановлено, що споживач має право на вільне використання електронних платіжних засобів.

Враховуючи вищезазначене, я вважаю, що у цьому закладі порушили мої права як споживача, тому прошу розглянути мою скаргу та провести позапланову перевірку у _____________(ПП,ФОП, ТОВ, тощо). Про результати проведеної роботи, прошу повідомити у встановлений законодавством строк.

Додатки:

  • копія звернення до суб’єкта господарювання (за наявності);
  • копія документу, який засвідчує факт придбання товару (за наявності);
  • тощо.

Дата                                                                                                  Підпис 

  

Примітка: електронне звернення, якщо воно надсилається без використання електронного цифрового підпису, повинно мати вигляд сканованої копії та/або фотокопії.

Поділитися