Новини

04 червня 2024 року, начальник ЦНАПу Юрій КОРЖУК разом із колегами з інших громад прийняв участь в регіональному study-турі «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення», який було організовано Хмельницькою обласною військовою адміністрацією спільно з проєктом ПРООН/SIDA «Посилене партнерство для сталого відновлення», який реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки уряду Швеції. Зустріч  проходила в Красилівській та Теофіпольських громадах на базі місцевих ЦНАПів.

Метою цього заходу було покращити підходи надання якісних адміністративних послуг для громад Хмельницької області, ознайомитись з практикою та перейняти досвід діяльності Дія центру, зміцнити потенціал ЦНАПів в умовах кризового реагування та відновлення задля надання якісних адміністративних послуг.

В рамках цієї зустрічі учасники змогли ознайомились із використанням сучасних інформаційних технологій в роботі ЦНАПів, отримали практичні рекомендації щодо надання через ЦНАПи адміністративних послуг та поділились власним досвідом.

Красилів 3Красилів

Красилів 2

Теофіполь 2Теофіполь