1

У рамках програми Президента України "Велике будівництво" у КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" тривають роботи з реконструкції частини будівлі хірургічного корпусу під відділення екстреної медичної допомоги - ВН(е)МД.

На реалізацію даного проекту у 2020 році з державного бюджету профінансовано  8,490 млн. грн., які освоєно у повному обсязі, роботи виконує підрядна організація ТОВ "СМ Білдінг".

Одночасно з реконструкцією самих приміщень, лікарня і (ВН(е)МД. оснащується сучасним медичним обладнанням, яке вкрай необхідно лікарям, щоб рятувати життя громадян. Зокрема, КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" отримала від держави новий  цифровий рентгенівський апарат ECLYPSE(ECK009) та 32 зрізовий комп’ютерний томограф SIEMEN. Наразі очікуються дозвільні документи для роботи нового рентген обладнання та комп’ютерного томографа.

На сьогодні завершена робота першої  черги будівельних робіт.  

Фінансування 2–ї черги будівництва, відповідно до наказу Мінрегіону,  здійснюється за рахунок коштів місцевого  бюджету. Будівельні роботи продовжуються – це роботи по влаштуванню центрального входу для пацієнтів,  теплого тамбуру-в’їзду для машин швидкої допомоги, диспетчерської; проводяться монтажні роботи  мереж електропостачання; благоустрій території та ін..

Коштом місцевого бюджету закуплено нове лабораторне обладнання: УЗД апарат, монітори пацієнта, медичні меблі та багато іншого, необхідного для повноцінної роботи відділення для надання невідкладної медичної допомоги хворим.

2

3

4

5

6

7

Поділитися