IMG 20220616 134342

У переддень професійного свята, Дня медичного працівника, який щорічно відзначають в Україні у третю неділю червня, у Старокостянтинівскій міській територіальній громаді відбулися урочисті заходи.

Привітати медичних працівників Старокостянтинівщини зі святом та нагородити подяками виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради прийшли міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК, заступник міського голови, начальник фінансового управління Валентина КАМІНСЬКА, начальник управління охорони здоров'я та медичного забезпечення виконавчого комітету міської ради Любов БОНДАР.

У вітальному слові міський голова Микола Мельничук розпочав з трагічних подій, в яких ми перебуваємо, а саме війна, де гинуть наші хлопці, дівчата, брати, батьки, діти, віддаючи життя за Незалежність України. Завжди росія була ворогом України. Не сьогодні, не вчора, не з 2014-го року, а віками.
Микола Степанович звернув увагу на те, що навіть в цей важкий час, міська влада прикладає всі зусилля, щоб поліпшити якість медичних послуг.

Також зі словами привітань до своїх колективів виступила директор КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" Людмила ГНАТЮК та директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Анатолій ШВЕЦЬ, також нагородивши кращих працівників відзнаками.

 

 

Поділитися