Управління соціального захисту населення

важлива інформація

У 2023 році виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради у співпраці з Хмельницькою обласною державною адміністрацією планує організацію відпочинку за кордоном дітей Старокостянтинівської міської територіальної громади, батьки яких загинули, зникли безвісти чи потрапили в полон під час збройного конфлікту з 24 лютого 2022 року, та дітей, батьки яких безпосередньо несуть службу в зоні бойових дій.

В листопаді 2022 року діти військовослужбовців Хмельниччини їздили на двотижневий відпочинок до Франції. Це вже третя група дітей, які відвідали Францію. Перша група — це обдаровані діти. Дві групи — це категорія дітей, батьки яких загинули в російсько-українській війні, були в полоні чи вважаються зниклими безвісти.

Головна мета цієї поїздки — психологічний відпочинок дітей, зміна обстановки, проходження двотижневого курсу реабілітації.

Супроводжувати дітей будуть вчителі, які володіють іноземними мовами і лікар.

Витрати на проживання, екскурсії, харчування бере на себе приймаюча сторона. А транспортні витрати на поїздку передбачені з видатків у межах асигнувань бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2023 рік.

УВАГА!!!

Щоб направити дітей на відпочинок за кордон, батьки яких загинули, зникли безвісти, потрапили в полон чи безпосередньо несуть службу в зоні бойових дій, захищаючи Україну від російських окупантів, потрібно звертатися у відділ координації суб'єктів, що надають соціальні послуги управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради за адресою:

пров. Подільський, 2 (2-й поверх, кабінет № 4), тел. 3-18-31.

За кордон

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.