Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради співпрацює з особами, які добросовісно повідомляють про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» посадовими особами. Особи, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, перебувають під захистом держави.

Повідомлення про корупцію можна подати через спеціальну телефонну лінію, офіційний веб-сайт, загальну та спеціальну електронну пошту виконавчого комітету міської ради, іншими засобами поштового зв’язку. 
Спеціальна телефонна лінія, за якою приймаються повідомлення про корупційне правопорушення:  3-25-23
Режим роботи спеціальної телефонної лінії: понеділок - четвер: з 8-ї год до 17 год., п’ятниця: з 8-ї год. до 16 год. 00 хв. з щоденною перервою з 12.00 год. до 13 год. 00 хв.

Загальна електронна поштова скринька для осіб, які надають допомогу у запобіганні і протидії корупції (викривачів): Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Спеціальна електронна поштова скринька для осіб, які надають допомогу у запобіганні і протидії корупції (викривачів): Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції юридичного відділу виконавчого комітету міської ради ГИЛЮК Тетяна Андріївна 

Повідомити через офіційний вебсайт можливо шляхом заповнення запропонованої  форми.

Інформація у повідомленні має містити одну або декілька з таких ознак:

для повідомлень про корупцію - факти про порушення вимог Закону особами, визначеними у статті 3 Закону «Про запобігання корупції», зокрема:
порушення обмежень щодо отримання подарунка, передбачені статтею 23 Закону;запобігання та врегулювання конфлікту інтересів;порушення встановлених Законом обмежень щодо одержання пільг, послуг і майна органами державної влади та органами місцевого самоврядування;порушення вимог щодо обмеження спільної роботи близьких осіб, передбачені статтею 27 Закону;порушення вимог стосовно обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, передбачені статтею 25 Закону;недотримання актів законодавства з питань етичної поведінки;порушення вимог фінансового контролю, передбаченого статтями 45-46, 48-52 Закону;порушення, пов’язані з організацією роботи із запобігання і виявлення корупції; порушення вимог проведення спеціальної перевірки, передбаченої статтею 56 Закону;

УВАГА! Повідомлення підлягають розгляду за наявності  таких реквізитів:


прізвища, ім’я, по батькові особи, яка ймовірно вчинила правопорушення, її посада та місце роботи; тексту повідомлення, що містить інформацію про факти вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення, яка може бути перевірена;прізвища, ім’я, по батькові, адреси та підпису особи, яка надіслала повідомлення (автор повідомлення). Звертаємо увагу, що повідомлення, які надходять через офіційний веб-сайт, загальну та спеціальну електронну пошту виконавчого комітету міської ради, направляються з підписом у сканованому вигляді.

Зразок форми Повідомлення про корупцію *ЗРАЗОК* інформація про корупційне або пов'язане з корупцією правопорушення, інше порушення Закону України «Про запобігання корупції», яке подається через офіційний веб-сайт, загальну та спеціальну електронну пошту виконавчого комітету міської ради, з підписом у сканованому вигляді.
Вимоги до анонімних повідомлень про корупцію та порядок їх розгляду визначаються частиною п’ятою статті 53 України «Про запобігання корупції».

Повідомте нам про корупційне або пов'язане з корупцією правопорушення, інше порушення Закону України «Про запобігання корупції» шляхом заповнення відповідної форми.

Joomla forms builder by JoomlaShine

 

Поділитися