Головна

000

14 грудня 2022 року о 10.00 на території Меморіального комплексу відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС. У заході із нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС  взяли участь представники виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради,  ГО «Союз Чорнобиль України», правоохоронці і жителі громади.

До ліквідаторів старокостянтинівщини звернувся секретар міської ради Олександр Степанишин: «У той час, коли країні було нелегко, ви одні із перших підставили своє плече, ціною власного життя і здоров’я виконали свій громадянський обов’язок – убезпечили наше життя. Непередбачувано жахливі наслідки вас не зупинили, ви зібралися і виконали свою роботу. Двері нашої міської ради завжди відкриті для вас і ми й надалі охоче вам допомагатимемо. Дякуємо вам, шановні герої ліквідатори!».

Слова вдячності і підтримки висловив заступник голови ГО «Союз Чорнобиль України» Віталій Нижник: «Керівництво нашого міста, незважаючи на такий важкий воєнний стан, завжди дослуховується до наших запитань. Але сьогодні, за такого становища у державі, ми маємо бути з’єднані в один кулак, мати терпіння, витримку, усвідомлювати фактичну ситуацію. Слава Україні!».

000

000

000

000

000

000

000

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.