Головна

15 Den pratsivnykiv sudu Ukrayiny

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників суду!

Ваша професійна діяльність відіграє дедалі вагомішу роль в дотриманні конституційних прав і свобод людини та надійному захисті громадян від беззаконня. Ця складна і водночас почесна місія – служіння правосуддю – вимагає від кожного, хто обрав цей шлях, високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей.

Незмінними для суддів, які ухвалюють рішення іменем України, залишаються принципи верховенства права – законність, незалежність, об’єктивність, відповідальність і справедливість. Дуже важливо дотримуватися високих стандартів, які ставить перед вами український народ, та з гідністю нести почесне звання, залишаючись гарантом захисту прав, свобод і законних інтересів наших громадян.

Нехай довіра до інституту судової системи зростає з кожним днем, а ваша діяльність приносить стабільність та суспільну злагоду. Бажаємо вам нових професійних звершень на ниві здійснення правосуддя, утвердження незалежності та демократизму на теренах нашої громади та усієї України. Хай людська вдячність за вашу сумлінну працю стане одним із головних здобутків на цьому нелегкому шляху, який ви обрали. Завжди залишайтеся на боці Закону, Правди та Справедливості. Міцного вам здоров’я і щастя, злагоди та добра. Миру всім нам після перемоги над московським злом!

З повагою,
міський голова                                                                  Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                 Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.