Головна

energy

З нагоди професійного свята – Дня енергетика – прийміть найщиріші вітання та подяку за сумлінну працю, що приносить в оселі краян світло, створює тепло, затишок, забезпечує стабільну роботу підприємств, гарантує якість побутових умов.

Україна вже десятий місяць бореться за свою незалежність та своє майбутнє в умовах повномасштабного вторгнення московських орд на територію нашої держави. Усвідомлюючи свою неспроможність покорити волелюбний український народ та загарбати українські землі, росія вигадала тактику енергетичного шантажу України, активізувавши атаки на об’єкти нашої інфраструктури та завдаючи значних збитків. Наші енергетики оперативно реагують на ворожі обстріли та стараються якомога швидше ліквідовувати їх руйнівні наслідки. І ми вдячні вам за вашу роботу, бо ж нині просто неможливо уявити собі функціонування будь-якої галузі народного господарства або життя громадян без електроенергії, яку ви своєю наполегливою працею доносите до кожного підприємства, до кожної оселі. Безумовно, від організованої, чіткої роботи кожного учасника енергетичного процесу залежить надійне забезпечення електричною енергією споживачів, а відтак – розвиток економіки й повноцінне життя.

Тож бажаємо вам, шановні енергетики, невичерпної життєвої наснаги і нових трудових здобутків. Нехай завжди вам буде світло на душі та зігріває тепло родинного вогнища. Міцного здоров’я, добра, успіхів та благополуччя вам і вашим сім’ям! І нехай як найшвидше Україна здобуде Перемогу!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                          Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.