Головна

Міський голова Микола Мельничук разом із заступником Олегом Борикіним привітали енергетиків Старокостянтинівщини із професійним святом.

«У важкий час ми сьогодні живемо, триває війна. Ворог вибрав енергетику як одну із основних цілей шантажу для зламу волі і духу українського народу, примусом до перемовин, відмови від наших територій. Прикро, що не усі громадяни це усвідомлюють  і намагаються підбурювати інших до протиправних дій в умовах воєнного стану. На вас сьогодні покладається дуже велика надія, усім нам необхідні ваші знання та професійні зусилля, щоб тримати енергетичний фронт. Тож вітаю всіх наших енергетиків із професійним святом та дякую за проведену роботу», - звернувся до енергетиків Старокостянтинівської громади Микола Мельничук.

Подяками виконавчого комітету міської ради та подарунковими сертифікатами нагороджені сумлінні працівники енергетичної галузі. Заразом найкращі працівники галузі отримали грамоти, подяки і преміювання від АТ Хмельницькобленерго та відзнаки від адміністрації РЕМу і профспілкового комітету. 

t 5   

t 3

 t_2.jpg

 

 t 4

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.