Головна

Z Novym 2023 rokom 2

Прийміть щирі вітання із Новим 2023 роком та Різдвом Христовим за юліанським календарем!

Добігає свого кінця непростий та вирішальний 2022 рік – рік випробувань і викликів, рік патріотизму і самоідентичності, сили духу і безмежної відданості Україні. Насичений різноманітними подіями та здобутками – тривожними і обнадійливими, трагічними і сентиментальними, близькими до розпачу і переможними, – він приніс нам великі проблеми, але й багато чому навчив. Весь світ бачить, що цей важкий іспит Україна склала на відмінно. Ми стали іншими – більш гордими і згуртованими, ще більш сильними і патріотичними, людьми, що поважають себе, свою державу, свою свободу! Тож проводжаємо в історію ще один рік, дуже непростий і важкий для України.

Новорічні свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового часу, нових надій і сподівань. Ми в першу чергу згадуємо героїзм і патріотизм українців – захисників нашої держави, завдяки яким у нас є майбутнє. Українці стали сильнішими, усвідомили важливість національного самовизначення, укріпилися в громадянській позиції, виявили готовність брати на себе відповідальність за свою землю, боронити її і допомагати ближньому.

На порозі Нового року хочемо побажати нашим воїнам-захисникам міцного козацького здоров’я, незламного духу у відстоюванні територіальної цілісності України, захисту Пресвятої Божої Матері та благословення Всевишнього. А усім нам – щирої сильної віри: віри в себе, у свою країну, у своє майбутнє. Саме віра, а не мрійництво, наполеглива щоденна праця, а не порожня балаканина мають стати непорушним фундаментом, на якому буде збудований національний успіх після нашої Перемоги! Ми вдячні усім жителям Старокостянтинівської громади за віру у свій рідний край, за підтримку, за плідну роботу.

У новому році ми всією громадою докладемо всіх зусиль, щоб перегорнути цю сторінку в нашій спільній історії й розпочати нову переможну главу мирного майбуття. Ми переконані: 2023 рік стане для нашої України роком Перемоги! І ми всі працюємо задля нашої великої спільної мрії. Разом ми наближаємо Перемогу. Разом ми збережемо все краще, що маємо, та спільними зусиллями досягнемо нових звершень й успіхів. Ми відбудуємо нашу державу, ми обов’язково реалізуємо всі добрі задуми та проєкти, ми об’єднаємо довкола всіх людей доброї волі. Святкуючи Різдво Христове, зустрічаючи Новоріччя, також побажаймо один одному міцного здоров’я, надії та любові. Подаруймо найдорожче і найцінніше – щирість і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним.

Але крім мрій і сподівань, робімо все, щоб наблизити нашу Велику Перемогу!

З повагою,
міський голова                                                                        Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                      Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.