25 березня - День Служби безпеки України: вітання, листівки та СМС (ФОТО) —  Радіо ТРЕК

Вітаємо вас з нагоди вашого професійного свята!

Для будь-якої держави питання національної безпеки завжди стоїть на чільному місці. Сьогодення – чітке тому підтвердження. Обставини, коли Україні доводиться протистояти ворожому воєнному вторгненню, тероризму й агресії, зазіханням на територіальну цілісність і суверенітет, – зростає і відповідальність за мир і благополуччя українських громадян. Відтак зростає і роль Служби безпеки, що покликана забезпечувати захист державного суверенітету, конституційного ладу, оборонного, економічного, науково-технічного потенціалу України. Окреслюються нові цілі та завдання, які потребують мобілізації внутрішнього резерву і новітніх підходів у виконанні стратегічних завдань зміцнення обороноздатності країни та протидії ворогу.

Ваші знання, досвід, професійні якості мають залишатися надійною опорою у справі захисту державного суверенітету, зміцнення обороноздатності й безпеки країни, кожної громади, кожного громадянина. Ваше служіння святій справі відстоювання незалежності, територіальної цілісності та конституційного ладу України робить вам честь!

Нехай же повсякчас і надалі турбота про інтереси держави, її людей надихають вас у справі служіння рідному народові. Сердечно бажаємо вам та вашим родинам щастя, міцного здоров’я, благополуччя, миру і злагоди, а ще – оптимізму і стійкості, завжди бути на рівні тих високих вимог, які ставить перед вами суспільство, бадьорості духу на довгі роки життя у мирній Україні!

Бажаємо, щоб в Україні якнайшвидше повернувся мир. З нашими захисниками – наші молитви, побажання міцного козацького здоров’я, наснаги та гарту. Перемога за нами. Все буде Україна!

З повагою,
міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                       Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися