Головна

Фонд соціального страхування України у Черкаській області інформує |  Драбівська громада

Фонд соціального страхування України продовжує гарантувати державний страховий захист у повному обсязі для всіх українців – зокрема для тих працівників, чиї роботодавці не можуть дотриматись процедури нарахування лікарняних через бойові дії.

Для застрахованих осіб, чиї роботодавці залишились в окупації, не виходять на зв’язок або не мають можливості гарантувати виплату працівникам отриманих від ФССУ коштів, фахівцями ФССУ було напрацьовано механізм призначення виплат без залучення роботодавця.

З початку війни ФССУ нарахував понад 27 мільйонів гривень лікарняних і декретних допомог напряму працівникам. З них 19,9 мільйона гривень – допомоги по вагітності та пологах, 7,23 млн гривень – допомоги по тимчасовій втраті працездатності і 0,1 млн гривень – допомоги на поховання.

Найчастіше евакуйовані працівники звертались за призначенням допомоги напряму до відділень Фонду у Запорізькій і Дніпропетровській областях.

Без залучення роботодавця Фонд соціального страхування України нараховує допомоги для українців,

  • які евакуювались з тимчасово окупованих територій, чиї роботодавці не можуть подати заяву через бойові дії або знаходяться в окупації,

● а також для працівників, які не змінювали місця проживання, однак чиї роботодавці знаходяться на тимчасово окупованій території.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.