Головна

Шановні краяни!


В Управлінні СБ України у Хмельницькій області працює  телефонна лінія для спільної  з громадськістю  боротьби зі злочинністю. Цілодобово за номерами (0382) 65-12-57 , (0382) 65-72-73, на засадах довіри, громадяни можуть повідомити в  регіональне Управління СБУ, або за номером (03840) 5-12-61 чергового Шепетівського МВ Управління СБ України у Хмельницькій області про - факти прибуття та перебування в області підозрілих осіб, наміри здійснення терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності.

 


З моменту включення прямої телефонної лінії уже отримано  значну кількість  інформаційних  повідомлень  із нагальних питань, що стосуються  різних аспектів безпеки держави. Це свідчить про те, що громадяни переймаються станом забезпечення правопорядку, боротьби з тероризмом, протидії корупції та хабарництву.  Такі матеріали обов’язково враховуються, передаються до підрозділів Управління  для додаткової перевірки, проведення, в  разі необхідності, оперативно розшукових заходів, прийняття рішень щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Крім того, нагадаємо, що з усього широкого спектра проблем, які входять  до компетенції СБУ, громадяни можуть, як і раніше,  звертатися до громадської приймальні Управління СБ України у Хмельницькій області  за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 19, та Шепетівського міськвідділу за адресою: м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 82.




Прес-група Управління СБ України
у Хмельницькій області




Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.