Розпорядження голови

 

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
від «27» серпня  2015р.    № 255/2015-р                                                      м. Старокостянтинів

На виконання ст. 56 Закону України «Про місцеві вибори» та керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.    Визначити місця для розміщення плакатів, стендів, листівок та інших друкованих агітаційних матеріалів (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами),  згідно з додатком.
2.    Комбінату комунальних підприємств (Булич В.Є.), житлово-експлуатаційній конторі (Денега О.В.) виділити матеріали для обладнання стендів і дошок оголошень, для розміщення плакатів, стендів, листівок та інших друкованих агітаційних матеріалів (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами).
3.    Житлово-експлуатаційній конторі (Денега О.В.) забезпечити обладнання (виготовлення та установку) стендів і дошок оголошень для розміщення плакатів, стендів, листівок та інших друкованих агітаційних матеріалів (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами у визначених місцях до 05.09.2015 року.
4.    Першому заступнику міського голови Богачуку В.В. до 07.09.2015 року перевірити обладнання стендів і дошок оголошень для розміщення плакатів, стендів, листівок та інших друкованих агітаційних матеріалів (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами) та доповісти, особисто, міському голові про результати перевірки.
5.    Дозволити установку стендів, дошок оголошень для розміщення плакатів, стендів, листівок та інших друкованих агітаційних матеріалів (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами) в інших місцях, лише за погодженням виконавчого комітету міської ради.
6.    Відділу з питань внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради (Цісарук І.О.) оприлюднити дане розпорядження в засобах масової інформації.
7.    Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Богачука В.В.


Міський голова                                                                                                                                          Микола Мельничук

Поділитися

Завантажити:
Download this file (255 обладн.місць для агітації.doc)Додаток[ ]

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.