Версія для друку
Четвер, 30 червня 2022 09:15

Про розірвання договору та зняття з квартирного обліку внутрішньо переміщених осіб

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПРОЄКТ

РІШЕННЯ

Про розірвання договору та зняття з квартирного обліку внутрішньо переміщених осіб

 Розглянувши заяву, яка зареєстрована у юридичному відділі виконавчого комітету міської ради 20 червня 2022 року за № 21-05-09/2022, ОСОБИ, враховуючи пропозицію громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради від 21 червня 2022 року, керуючись статтею 132-2 Житлового кодексу України, пунктом а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий  комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Розірвати з ОСОБА та членами його сім’ї: дружиною – ОСОБА, сином – ОСОБА договір найму житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб за адресою: АДРЕСА, м. Старокостянтинів, який зареєстрований у юридичному відділі виконавчого комітету міської ради від 14 квітня 2022 року за № 5.
  2. Зняти з квартирного обліку внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, ОСОБА та членів його сім’ї: дружину – ОСОБА, сина – ОСОБА у зв’язку із зміною місця проживання.
  3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 14 квітня 2022 року № 111 «Про взяття ОСОБИ та членів його сім’ї на облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення».

Міський голова                                                                      Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 3144 разів